Tassen bedrukken met het logo van uw bedrijf? Kies voor Tassen.nl!

Een tas hebben of krijgen als relatiegeschenk is nooit verkeerd. Zo worden tassen veel gebruikt én is het een ideale manier om gemakkelijk reclame te maken voor uw bedrijf. Vooral wanneer u deze tassen voorziet van het logo van uw organisatie, een afbeelding of een leuke tekst. Wilt u tassen bedrukken? Bij Tassen.nl bent u aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden voor het bedrukken van tassen op deze pagina.

Hoe werkt tassen bedrukken bij Tassen.nl?

Een tas bedrukken is een perfecte manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Wilt u een tas personaliseren met uw logo of een leuk ontwerp? Bij Tassen.nl helpen wij u hier graag bij. Het enige wat u hoeft te doen is het logo aanleveren via de mail. Wij verzoeken u om uw logo of afbeelding aan te leveren als een illustratorbestand. Indien u geen illustrator bestand heeft, kunt u ons het format sturen dat u beschikbaar heeft. Vervolgens zullen wij kijken naar de mogelijkheden. Wanneer wij uw logo of ander leuk ontwerp hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat we ermee aan de slag gaan. Vervolgens ontvangt u van ons een digitale drukproef ter goedkeuring. Bent u akkoord en is de betaling afgerond, dan gaan wij de tassen bedrukken met het ontwerp. De levertijd is ongeveer 5-15 werkdagen. Dit is afhankelijk van welke tas u heeft besteld, de drukmethode en in welke periode in het jaar de bestelling is geplaatst.

 

Wat zijn de mogelijkheden voor een tas bedrukken?

Bij Tassen.nl is zijn de mogelijkheden voor een tas bedrukken eindeloos. Van het bedrukken van papieren en katoenen tassen tot aan totebags en jute tassen. Maar ook voor het bedrukken van reiskoffers, laptoptassen, rugtassen én noem maar op kunt u bij ons terecht. Bij Tassen.nl heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan tassen in verschillende afmetingen en kleuren. Zo zit er altijd de perfecte tas bij voor u. Met een unieke tas met opdruk laat u niet alleen uw doelgroep kennis maken met uw bedrijf, maar ook ieder ander die uw tassen ziet. Daarnaast kunt u zowel tassen in kleine oplages als in grote oplages laten bedrukken door Tassen.nl.

 

Goedkoop tassen bedrukken bij Tassen.nl

Bent u enthousiast geworden en wilt u tassen bedrukken met uw logo? Bij Tassen.nl doen wij dit met alle plezier. Het enige wat u hoeft te doen is een online tas uitkiezen en uw ontwerp aanleveren. De rest doen wij voor u.et  Bekijk ons ruime aanbod aan tassen en plaats uw bestelling vandaag nog. Mocht u nog vragen hebben over bedrukte tassen, onze producten of wanneer u ergens niet aan uitkomt, neem dan altijd vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens Tassen.nl

NEDERLAND : H.A. de Kort's trading b.v.

Kantoor- en postadres (geen showroom, geen afhaalmogelijkheid)
Kalmthoutsebaan 16 a
NL-4884 MH Wernhout

[email protected] - [email protected]

Tel: +31-165 52 86 75

Magazijn

Professor Asserweg  24

5144NC  WAALWIJK

BELGIE : ARE TRADING BELGIUM b.v.

Kantoor- en postadres (geen showroom, geen afhaalmogelijkheid)
Kapelsesteenweg 292
BE-2930  BRASSCHAAT

[email protected] - [email protected]

Tel: +32-3 375 18 27

Producten

Onze tassen

3497 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief