Over tassen.nl

Tassen.nl is specialist in bedrukte en onbedrukte tassen voor de zakelijke markt. Ons assortiment biedt u een ruime keuze aan tassen: van rugtassen, schoudertassen en laptoptassen tot documenttassen, congrestassen en reistassen.

De tassen zijn ideaal als promotieartikel voor op beurzen of bijvoorbeeld als relatiegeschenk bij speciale gelegenheden. Ook als kerstcadeau voor uw medewerkers is een mooie tas van goede kwaliteit een schot in de roos.

Maak de zakken nog persoonlijker door ze te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Wij denken graag met u mee om de ideale tas te vinden voor uw bedrijf. Zit uw model er niet tussen? Dan kunnen wij voor u een ander model zoeken of een tas geheel op maat laten maken.

Bij Tassen.nl kunt u veilig en gemakkelijk bestellen. Voor meer informatie, bekijkt u de meest gestelde vragen. Heeft u een andere vraag, dan kunt u uiteraard ook via het contactformulier, de telefoon of e-mail contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

Contactgegevens

H.A. de Kort's trading b.v.

Kantoor- en postadres                                                                Magazijn

Kalmthoutsebaan  16A                                                                Professor Asserweg      24 ( Deur 1 en 2)

4884MH WERNHOUT                                                                5144NC    WAALWIJK

ma-vr 9.00 - 17.00 uur
Telefoon: 0031 165 - 52 86 75 
E-mail: info@tassen.nl    info@zakken.be
Website: www.tassen.nl   www.zakken.be
 

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief