Vilten tassen bedrukken met logo

Filter

* alle genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw, per stuk.
30 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Bij tassen.nl bieden wij een ruim aanbod aan vilten tassen die u kunt bedrukken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar vilten tassen om te bedrukken met uw bedrijfslogo om weg te geven als promotieartikel op een event? Kijk dan op onze website www.tassen.nl. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het laten bedrukken van vilten tassen? U leest het hier.  

Het bestellen van bedrukte vilten tassen, hoe werkt dat?  

Wanneer u op zoek bent naar vilten tassen om te laten bedrukken, bent u bij tassen.nl aan het juiste adres. In ons ruime aanbod aan stevige vilten tassen vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Wilt u de tassen weggeven als promotieartikel en wilt u ze daarom laten bedrukken met uw logo? Dat kan. Op onze website upload u de juiste kleurnummers en het logo dat u op de vilten tassen gedrukt wilt hebben. Na afloop krijgt u een digitale proefdruk per mail gestuurd ter goedkeuring. Zo ziet u direct of de bedrukte vilten shoppers naar wens zijn. Voldoen de tassen aan uw wensen en heeft u de betaling voldaan? Dan gaan wij voor u aan de slag met het bedrukken van uw vilten tassen. Binnen 12 tot 15 werkdagen heeft u de bedrukte vilten tassen in huis.  

Vilten tassen bedrukken met logo  

Goedkoop tassen bedrukken met logo doet u natuurlijk bij Tassen.nl. Bekijk hierboven ons ruime aanbod aan vilten tassen die u kunt bedrukken met uw logo. U kunt kiezen uit vele verschillende opties. Zo hebben wij vilten tassen in een tal van verschillende kleuren. Plaats uw bestelling met bedrukte vilten tassen vandaag nog, dan heeft u het binnen 10-15 werkdagen in huis. Heeft u nog vragen? Dat kan, door te bellen naar: 0165 - 528 675.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief