Kersttassen

116 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Kerst komt steeds dichterbij en dat betekent dat we weer Kerstgeschenken gaan kopen. Wilt u uw medewerkers, klanten of zakenrelaties extra verrassen? Verpak dan uw geschenken in deze onwijs leuke Kersttassen van Tassen.nl! Gegarandeerd een succes!
 

Cadeaus uitwisselen tijdens Kerst

Tijdens de Kerstperiode brengen we veel tijd door met de belangrijkste personen uit ons leven. We genieten van een heerlijk diner, doen leuke activiteiten en halen oude herinneringen op. Maar toch wel het leukste onderdeel van Kerst is Kerstcadeaus uitwisselen. Denkt u maar eens na over de reactie van uw medewerkers, klanten of zakenrelaties als zij deze vrolijke Kersttassen ontvangen. Dat belooft een fantastische Kerst te worden!
 

Kerstgeschenken verpakken in Kersttassen

Vindt u Kerstgeschenken inpakken ook altijd zo’n gedoe? Die tijd is nu voorbij! Tassen.nl heeft een ruim assortiment aan de mooiste Kersttassen zodat u gemakkelijk uw Kerstgeschenken kunt inpakken, maar ook voor een toevoeging aan uw Kerstpakket. Wij beschikken bijvoorbeeld over plastic draagtassen, wijntassen en cadeautasjes. Ook beschikken we over luxe tassen voor Kerst, zoals shoppers en trolleys met of zonder Kerstprint. 
 

Bedrukte Kersttassen

Welk type Kersttas u ook wilt bestellen, ze zijn allemaal verkrijgbaar in leuke printjes, hippe kleuren en met vrolijke teksten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Kersttas met typische Kerstuitstraling of u kunt uw Kersttas helemaal naar uw eigen stijl personaliseren. Kiest u bijvoorbeeld voor een Kersttas met logo en bedrijfsnaam of een Kersttas met afbeelding en bedankje? Bij Tassen.nl is alles mogelijk!
 

Bestel uw Kersttassen bij Tassen.nl

Wilt u uw klanten, medewerkers of zakenrelaties verrassen? Bestel dan een Kersttas bij Tassen.nl! Wij hebben leuke bedrukte Kersttassen voor in uw Kerstpakket, maar ook Kersttassen om uw Kerstpakket met te verpakken. Daarnaast bieden wij een snelle levering, waardoor u er altijd zeker van kunt zijn dat uw Kerstgeschenk op tijd verpakt kan worden. Laat het Kerstfeest maar beginnen!

Bekijk hierboven onze collectie Kersttassen en bestel vandaag nog! 

 

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Take-away tassen voor restaurants en lunchrooms

Bent u op zoek naar een tas om uw gerechten mee te geven aan uw klanten? Kies dan één van onze take-away tassen, snackzakken of fooddozen. Ze zijn in verschillende formaten beschikbaar en hebben platte lussen en een extra brede bodem. Of u nu snacks, broodjes en warme of koude gerechten bezorgt: bij Tassen.nl vindt u voor ieder moment een praktische tas!
 

Gepersonaliseerde tassen

Bij Tassen.nl is het mogelijk om uw tassen te personaliseren. Dit geeft u de kans om uw eigen bedrijfstas te creëren. Daarmee kunt u uw klanten verrassen met een take-away tas, snackzak of fooddoos geheel in stijl van uw restaurant of lunchroom. Bij ons kunt u uw tassen bedrukken met logo, woord, afbeelding of bedrijfsnaam. 
 

Take-away tassen van Tassen.nl

Tassen.nl is specialist in bedrukte en onbedrukte tassen voor de zakelijke markt. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan tassen, waaronder take-away tassen, snackzakken en fooddozen voor thuisbezorging en afhaal. Deze kunnen in een grote oplage besteld worden, maar ook kleine bestellingen zijn bij ons mogelijk. Wij bieden u service op maat en een snelle levering. 
 

Bestel uw take-away tassen bij Tassen.nl

Bent u enthousiast geworden en wilt u tassen laten ontwikkelen voor thuisbezorging of afhaal? Schroom niet en neem contact op met de adviseurs van Tassen.nl! Met onze snelle levering bent u ervan verzekerd dat u uw take-away tassen op tijd ontvangt.