Druktechnieken

         

Zeefdruk
Deze druktechniek wordt voornamelijk gebruikt op niet egale materiaalsoorten zoals stof, bijv. caps, tassen, paraplu's, textiel.

  Tampondruk
Stempeltechniek die gebruikt wordt op egale materiaalsoorten Zoals kunststof en imitatieleer, bijv. ballpoints, klokjes, schrijfmappen.
         
Borduren
Machinale borduring in diverse kleuren. Wordt toegepast op textiel, zoals bijv. handdoeken en kleding zoals overhemden en poloshirts.
  Transferdruk
Transferdruk is een bedrukkingtechniek speciaal geschikt voor flexibel materiaal zoals petjes, paraplu's en tassen. Transferdruk leent zich goed voor gedetailleerde opdrukken in meerdere opdrukkleuren.
         
Lasergravure
Een techniek waarbij met een laserstraal uiterst precies gegraveerd wordt. Wordt voornamelijk toegepast op diverse soorten metaal zoals bijv. staaflampen en op materialen met een speciale laklaag zoals de luxe schrijfwaren e.d.
  Sticker
Opdruk in standaardkleur(en) op een witte of transparante, Krasvaste sticker. Deze wordt op het artikel of op de verpakking geplakt. Wordt voornamelijk gebruikt bij geschenkverpakkingen van bijv. kaarsensets en verpakkingen met inleg zoals gereedschapsets.
         
Blinddruk
Uw logo wordt met behulp van warmte in het materiaal gedrukt. Wordt voornamelijk gebruikt op agenda's.
     
         

 

 

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief