Plastic tassen, bedrukt én onbedrukt bij Tassen.nl!

118 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

 Plastic tassen bestaan in vele vormen, afmetingen, kleuren en kunnen al dan niet met bedrukking worden aangekocht. Bij Tassen.nl vindt u een ruim aanbod aan plastic tassen. Plastic is een beetje een controversieel onderwerp geworden, maar voor bepaalde toepassingen worden ze nog steeds gebruikt. Zo is het een populaire en effectieve manier om uw merk of bedrijf te promoten. Ook zijn er steeds meer plastic tassen die worden gemaakt uit gerecyclede materialen of zijn Bio afbreekbaar. Hierdoor zijn ze minder óf zelfs helemaal niet meer schadelijk voor het milieu! Ontdek de mogelijkheden van plastic tassen, bedrukt én onbedrukt, bij Tassen.nl.

 

Verschillende soorten plastic tassen bij Tassen.nl

Hoewel het gebruik en uitgeven van plastic tassen een controversieel onderwerp is geworden en via wetgeving ook het gebruik wordt afgeremd, wordt de plastic tas nog steeds veel gebruikt wegens de toepassingen die enkel met plastic mogelijk zijn en de prijs per stuk. De evolutie stond niet stil. Vandaag de dag zijn alle plastic tassen ook in gerecycled plastic verkrijgbaar. Hierdoor zijn ze minder belastend voor het milieu. Overigens worden plastic tassen vaker hergebruikt dan papieren tassen, omdat ze sterker zijn en langer meegaan. Er zijn verschillende soorten plastic tassen:

Voorheen werden de DKT en Sotfloop plastic tassen veel gebruikt. Tegenwoordig zijn er ook andere plastic tassen in omloop. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende PE materialen, zoals HDPE (hard), MDPE (medium), LDPE (zacht) en gerecycled LDPE/MDPE/HDPE.


De afwerking van plastic tassen

Plastic tassen worden geproduceerd in verschillende afmetingen en met verschillende types handvaten. De meest basis plastic tassen hebben enkel een gestanst handvat, soms verstevigd met een patch. De bekendste modellen zijn de plastic tassen met lussen, zoals we die kennen van de supermarkt. Daarnaast bestaan er ook modellen die voorzien zijn van draagkoorden. Deze hebben vaak een luxere uitstraling.

 

Plastic tassen bedrukken

Een plastic tas bedrukken is dé perfecte manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Bent u op zoek naar plastic tassen om te bedrukken met uw logo? Tassen.nl staat voor u klaar. Of het nu gaat om een tas met uw bedrijfslogo of een uniek ontwerp, de mogelijkheden zijn eindeloos. Door deze plastic tassen weg te geven als promotiemateriaal, of te verkopen als een uniek product, kunt u uw merknaam of boodschap op een makkelijk te dragen manier onder de aandacht brengen bij uw doelgroep.

Bij Tassen.nl bedrukken wij plastic tassen zowel in PMS als in full colour, met of zonder afloop. Plastic tassen worden meestal bedrukt via Flexodruk. Dit is een techniek die zeer geschikt is voor het bedrukken van plastic en kunststof. In deze techniek komen fijn lijnwerk en foto’s uitstekend tot hun recht. Echter, wordt dit pas interessant vanaf minimaal 3.000 tassen. Daarom passen we soms andere technieken toe bij kleinere aantallen. De druktechniek wordt bepaald door het type afbeelding.

 

Plastic tassen laten bedrukken, hoe werkt dat?

Bedrukte plastic tassen bestellen bij Tassen.nl, dat werkt als volgt. U zoekt in ons ruime assortiment de plastic tassen uit in de gewenste vorm, kleur, maat en aantallen. Wanneer u plastic tassen bij ons bestelt, heeft u deze binnen 10-15 werkdagen in huis. Bent u op zoek naar plastic tassen om te bedrukken met uw bedrijfslogo? Dat kan ook. Kijk dan naar ons assortiment plastic tassen die u ook bedrukt kunt bestellen. Kies de gewenste tassen in de juist kleur, maat, vorm en aantallen, upload uw logo of ontwerp en bestel.

 

Plastic tassen bestellen

Bij Tassen.nl leveren we plastic tassen onbedrukt vanaf 50 stuks. Wilt u een kleine oplage laten bedrukken? Ook dat kan! U kunt kleinere aantallen laten bedrukken met één kleur. Meerdere kleuren bedrukken gaat vanaf 3.000 stuks. De levertijd van onbedrukte plastic tassen is 2 à 3 werkdagen. Voor de bedrukte plastic tassen met een oplage van 3.000 stuks is de levertermijn afhankelijk van de type tas. Deze bedraagt meestal tussen de 6 en 13 weken.

 

Bedrukte of onbedrukte plastic tassen bestellen bij Tassen.nl

Voor het bestellen van plastic tassen bent u bij Tassen.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u plastic tassen in verschillende vormen, maten en kleuren. Hierdoor zit er altijd een plastic tas bij voor u. Maar ook voor plastic tassen met uw eigen logo of ontwerp zit u goed. Voor zowel kleine als grote oplages kunt u bij ons terecht. Bestel uw plastic tassen, bedrukt of onbedrukt, snel én gemakkelijk via onze webshop. Wij helpen u graag met een snelle kostenopgave. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief