Klantenservice

Onderstaand vind u informatie over onze levertijden, prijzen en betalingen.

Levertijden: 

Onbedrukte tassen

Voor onbedrukte artikelen, indien voorradig, geldt een levertijd van ca. 2-3 werkdagen na orderbevestiging en ontvangst vooruitbetaling. Kortere levertijden zijn onder voorbehoud en tegen meerprijs mogelijk, uitsluitend na overleg met www.tassen.nl.

Bedrukte tassen

Voor bedrukte artikelen, indien voorradig, geldt na goedkeuring van de digitale drukproef en ontvangst vooruitbetaling een levertijd van ca. 12-15 werkdagen. Kortere levertijden zijn onder voorbehoud en tegen meerprijs mogelijk, uitsluitend na overleg met www.tassen.nl.

Custom made tassen

Voor custom made tassen geldt een levertijd van ca. 3-4 maanden na opdracht. Kortere levertijden zijn onder voorbehoud en tegen meerprijs mogelijk, uitsluitend na overleg met www.tassen.nl.
 

Prijzen

Al onze prijzen zijn in Euro's excl. BTW en gelden tot nader order. Ondanks het feit dat wij de uiterste zorg besteden aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Tassen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de informatie (foto's) en prijzen op de website www.tassen.nl.
 

Betalingen

Bij Tassen.nl kunt op 2 manieren betalen:

Direct online
Veilig via iDEAL, Creditcard (Visa/Mastercard) of Bancontact/Mister Cash.

Vooruitbetaling
U betaalt na ontvangst van onze digitale factuur. Betalingen per bank of giro kunt u overmaken op ons rekeningnummer: NL97 ABNA 052 50 47 301 t.n.v. H.A. de Kort's Trading B.V. te Roosendaal.

 

Retourneren

Kan ik geleverde goederen retourneren of een order annuleren?

Indien het speciaal voor u bedrukte goederen betreft kunt u deze niet retourneren. Ook proefmodellen kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer een onbedrukte order in de uitlevering zit, kunnen wij die niet meer tegenhouden. Voor ons is de order namelijk al afgehandeld.

Wanneer u onbedrukte goederen wilt retourneren kunnen wij een retourbon maken, echter is dit niet voor alle producten mogelijk. Neem daarom altijd eerst contact met ons op. Wanneer het wel mogelijk is, dient u de onbedrukte goederen in de originele verpakking en voor eigen rekening te retourneren naar het door ons opgegeven adres.  De kosten voor het retourneren en de door ons gemaakte verzendkosten voor het versturen van de zending worden niet vergoed. Wanneer de onbedrukte goederen binnen zijn, kunnen wij deze retour omzetten in een creditnota en wordt binnen ca. 14 dagen het bedrag aan u teruggestort.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief