Bedruk uw festivaltas met Tassen.nl

Het festivalseizoen is in volle gang! Tijdens de zomermaanden kunnen muziekliefhebbers honderden muziekfestivals in binnen- én buitenland bezoeken. Gaat u dit jaar naar Pinkpop, Amsterdam Open Air, Amsterdam Dance Event, Lowlands, Rock Werchter in België, het Sziget Festival in Hongarije of een ander (inter)nationaal festival? Waar u ook naartoe gaat: een festivaltas is geen overbodige luxe.

Onze tassen

3318 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Tassen onmisbaar op festivals

In de tas bewaart u niet alleen uw telefoon, portemonnee en sleutels, maar bergt u ook uw zonnebrandcrème, drinkflesje, trui en zonnebril op. Het festivaltasje moet dus groot genoeg zijn en hij moet gemakkelijk en prettig te dragen zijn. Gaat u met een grote vriendengroep naar een festival, dan is het leuk om met zijn allen dezelfde tas te dragen. Bijvoorbeeld bedrukt met jullie namen, een logo of een bijzondere slogan. Of wilt u als promotie van uw bedrijf tassen laten bedrukken en deze gratis weggeven tijdens het festival? Gebruikers waarderen deze giveaway en hiermee vergoot u uw exposure!
 

Bedrukte en onbedrukte festivaltassen

Wilt u voor uw vriendengroep of voor de bezoekers van een festival een handige tas samenstellen? Kies voor Tassen.nl. wij zijn specialist in bedrukte en onbedrukte tassen. Deze zijn eenvoudig online te bestellen en zijn bovendien al beschikbaar in kleine aantallen. In ons ruime assortiment vindt u uiteenlopende festivaltassen, zoals canvas tassen, outdoortassen en koordrugtassen, maar ook koeltassen, portemonnees en toilettassen. Bekijk hieronder een selectie met tassen die bij ieder festival van pas komen!

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief