OEKO-TEX® tassen

66 producten gevonden
Vermelde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op het hoogste aantal binnen onze staffel.

Deze katoenen tassen zijn gecertificeerd volgens het OEKO-TEX® keurmerk, een wereldwijd onafhankelijk systeem voor certificering van textielproducten. De producten voldoen daarom aan de richtlijnen welke in veel gevallen strenger zijn dan de wettelijke vereisten. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor de consument, maar ook voor de mensen die deze stoffen dagelijks verwerken. Aan de binnenzijde van de tas zit bovenaan een Oeko-Tex® labeltje.

 

Schoudertassen katoen OEKO-TEX®

Met onze OEKO-TEX® katoenen tassencollectie heeft u een succesvolle promotionele tassen serie die te gebruiken is voor diverse doeleinden; van een beurs, congres of strandtas, tot aan een handige boodschappentas.

De tassen zijn verkrijgbaar in de kleur ecru voor een natuurlijke eco-uitstraling, maar daarnaast ook beschkbaar in de kleuren wit, rood, blauw en zwart. De OEKO-TEX® tassen collectie wordt geleverd in verschillende diktes katoen, uitgelegd middels het aantal gram katoen per vierkante centimeter. Deze tassen worden in 5 verschillende modellen geleverd en in grammages van 140 t/m 280 gram per vierkante centimeter.

Alle modellen in deze tassenlijn zijn prima te bedrukken in 1 t/m 4 kleuren en zelfs full colour kwaliteit is leverbaar dankzij een digitale transferdruk. De tassen hebben een groot drukoppervlak en zijn op beide zijden te bedrukken.

Deze katoenen tassen zijn daarnaast ook een verantwoorde keuze, ze zijn namelijk OEKO-TEX® gecertificeerd. Het OEKO-TEX® keurmerk is een wereldwijd bekende certificering voor textielproducten die garandeert dat de producten geen schadelijke stoffen bevatten, zoals lood of cadmium. Producten die over het OEKO-TEX® label beschikken, overschrijden in veel gevallen ruimschoots de nationale en internationale richtlijnen die bij productie en import van toepassing zijn. Kies bewust, kies voor onze duurzame schoudertassen. Bovendien staan deze tassen nog steeds in de top-5 van meest populaire promotionele artikelen.

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief